Connect with us

Lifestyle

Еди Мърфи и Том Селек завладяват ефира на FilmBox

Avatar

Публикувано

на

Чудесен завършек на седмицата очаква зрителите на FilmBox с премиерните за канала филми „Монти Уолш – последният каубой“ с участието на Том Селек и „Таткова градина“ с комедианта Еди Мърфи. Първият филм ще се излъчи този петък от 15:20 ч., а пък вторият – в събота от 23:00 ч.

Носителят на „Еми“ и „Златен глобус“ Том Селек влиза в ролята на „Монти Уолш – последният каубой“. Продукцията е семеен филм, базиран на роман от 60-те години, и разказва историята на Монти и Чет – корави каубои, които отказват да се адаптират към променящите се времена, защото за тях да бъдеш каубой не е просто работа, а начин на живот. Дали любовта и парите ще ги отдалечат от ранчото, което толкова обичат – зрителите могат да разберат този петък следобед от 15:20 ч., по FilmBox.

Комедийната продукция „Таткова градина“ с участието на несравнимия Еди Мърфи разказва за двама бащи Чарли (Мърфи) и Фил (Джеф Гарлин), които губят работата си в голяма компания. Новите обстоятелства ги принуждават да отпишат синовете си от елитната детска градина „Чапман“ и в момент да безизходица те решават да отворят собствена „Таткова градина“. Методите им за обучението на децата са нетрадиционни и забавни, а с набирането на все повече популярност, те влизат в комична вражда със строгия директор на „Чапман“. Разберете какъв ще бъде развоят на събитията тази събота от 23:00 ч., по FilmBox.

Continue Reading
Advertisement